sampul raya in making!



3.8.2012

susah nak dapatkan sampul raya? kini tidak lagi. ok, hari ni kump. 10 telah memulakan operasi membuat sampul raya! yeay, berjaya tarik beberapa orang dari group lain untuk join sekali!

bahan2 yang digunakan ialah pembalut bkkm, gam, gunting n template sampul raya. skill paling susah yang diperlukan cuma menekap yang lain2 semua okay!

agak happening dan riuh rendah dibuatnya masa nak buat sampul raya ni. masing2 nak tunjuk skill n hasil yang telah berjaya disiapkan. oh, cik dj n ai awal2 lagi dah bergabung tenaga nak buat sampul raya ni. al maklumlah kami dah build up stok sampul sejak semalam, masa tunggu time iftar bkkm. mau nya tak menggunung sampul. sampai jeles la orang2 dalam bilik acacia ni. hehe :-)

yang lebih mengagumkan cik dj, kak nora n nho telah berjaya gam n dress semua sampul dengan jayanya! wow! hebat2 ahli kump 1 ni bila bergabung. so, bila nak buat pembahagian harta ni? hehe :-)





Posted via Huawei Ideos S7

3 comment:

norinaomar said...

kenapa aku boleh lupa nak buat sampul raya sendiri..ni satu barang pun takde nak buat ni..nampaknya next year punya projekla

asilahkassim said...

Ok jangan lupa next year

asilahkassim said...
This comment has been removed by the author.
Powered by Blogger.