pixajoy photobook voucher



24.8.2012

as a mak long kepochi, ai hav thought to create a photobook-1 year journey of lil auni. motif? kenangan. haha :-) so ai browse a lot pasal photobook n terkejut ngan price. hmm.

oh, I'm so lucky bila across this living social site n ada deal for photobook with pixajoy! offer adalah for cheap n chic softcover photobook, 40 pages for rm39 (harga sepatutnya rm75).

so sebelum beli usha dulu pixajoy site. oh, rupanya kita kena create our own photobook guna software pixajoy n diaorang akan print n hantar kepada kita. sounds cool huh? this site is inspiring n ai tak sabar2 nak start my own photobook.

okay, time to order voucher @ living social. mula2 kena register n choose deal n bayar. so I'm done! beli 2 voucher untuk 2 project, one for 1 year journey of lil auni n another one untuk water rafting/others. rasa cam nak beli je lagi tapi budget lari plak. huhu :-)

oleh kerana voucher will expire on 19/1/2013 takde sebab ai nak menggelabah cari material. buat dengan tenang, hasilnya pasti gempak kan??

so kalau korang nak jangan malu2 cepat2 pergi kat living social (mobile ver)klik untuk order voucher n  pixajoy website :-)

okay. hav fun :-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.