paksa rela


1.8.2012

karma.

sejak ai tau wujudnya position dc kat dunia ni, ai telah letakkan satu pandangan yang kurang positif. al maklumlah dc pertama yang ai work with, hmm.. ala-ala je, spesies pahat dan buat orang pening (dan menyakitkan hati)

bila ai di sok sek untuk jadi assistant dc, ai buat tak tau je w/pun puan penanya nampak serius. macam2 alasan ai bagi seperti: (1) kan dah ada pengganti yang dapat elaun tanggung kerja, so dia buat la? (2) bos ai mesti tak bagi (3) soon, ai akan cramp dengan act yang nak enforce.

tapi atas kata2 "bantu" & "tolong" ai willing untuk accept dengan fahaman tolong assist pengganti untuk monitor doc. plus ai adalah assist no 2. worst part is ai ingat ini adalah sementara.

tiba2 surat keluar dan everything was diffrent than what ai thought. oh. ai salah paham rupanya. but why??

paksa rela.

dah takde pilihan. kena accept plus dah namanya SYMP, kena buat. take it as challenge!

ai know ai can handle doc part, but ai have 2 main obstacles which will killing me softly. demm!

am ai able to face this? huwaaa :-(

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.