ops biskut raya: choc chip cookies



11.8.2012

tahun ni ramai pula geng mak yang nak makan cookies. siap order untuk raya. alhamdulillah. so lepas beberapa hari operasi dam by my sis, kali ni turn ai pula nak buat 4 adunan choc chip cookies untuk kawan2 mak n 2 adunan m&m's choc chip cookies.

bersilat kat dapur!

setelah 2 malam tidur time dekat2 nak sahur, cookies2 ai siap gak.  gigih kan. semua order settle termasuk la cookies untuk rumah mak. pengsan :-/ camne la orang berbisnes time raya, berapa hari la tak tdo :-p

oh masa ai bersilat kat dapur, cik dj pun bersilat gak dengan resepi cookies yang sama. gigih kan orang2 bujang ni buat kuih raya. untung la. huhu :-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.