opis sunyi ke der



24.8.2012

yahoo! it's jumaat!! ini hari terakhir ai tercongok sorang2 dalam kubikel. nasib baik ada gak 3-4 kerat orang kat wing ni kalau tak kirim salam la uols.

opis sunyi. kadang2 rasa cam takde orang langsung! tapi walaupun beberapa kerat orang yang ada tetap boleh rasa menyampah. huhu. ada ke makcik tu main minit je soh cari itu ini. nasib lah soh orang rajin cam ai ni kan, memang makan tahun la.

oh, dalam keadaan sunyi dan boring tu siap jugak la keja yang tertangguh. syukran. tapi nak mengekalkan momentum tu memang lemau la uols. nak tunggu time balik lagi seksa jiwa raga :-p

hari ni kak izan datang tempat ai, as usual ada la modal citer dia. tapi kali ni memang ai terfokus sat la. maklumlah citer pasal duit. haha. dasar mata duitan kan. tapi kak izan tunjuk duit lama, duit rm1 n rm5. yang koleksi ni ai tak penah tengok lagi, kak izan kata duit time dia kecik2. huhu

agak2 berapa value duit ni? dah tahap masuk muzium :-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.