iftar geng ukm



3.8.2012

idea asal iftar ni ialah daripada puan fazek. katanya ada projek nak propose. rupanya projek nak asah bakat memasak cik net n ai. setakat masak apa la sangat. haha :-)

oleh kerana bertiga plus eshan tak cukup happening maka ai ajak sorang lagi graduate ukm iaitu cik dj n sorang lagi bukan graduate ukm nio. cukup 5 orang untuk makan food yang bakal kami masak. ada berani mau makan??

kerja2 memasak ni memang agak kepoh dibuatnya. eshan plak asik test suara sampai risau auntie2 yang ada. takde sifat keibuan masing2 nak cool kan eshan pun tak berjaya.

cik net n ai kat dapur memang nak terbalik lah dibuatnya. ai sibuk nak jaga ayam. katanya, nak buat signature dish kan kena lah jadi qa sket. tapi dup dap gak la buatnya tak sedap. naya kena kutuk 7 keturunan. aisey. cik net pulal sibuk ngan dish paprik ala tomyam, sayur campur n tempe.

time berbuka.

alhamdulillah boleh telan food yang kami masak. sedap kan? ayam ai? hmmm, nasib baik sedap. hehe :-)

selepas berbuka

kenyang dan ngantuk!

anyway, tq guys makan makanan kami masak! jangan serik plak nak datang lagi. huhuhu

note: credit picture to cik dj

Posted via Huawei Ideos S7

2 comment:

Powered by Blogger.