iftar: geng opis+ukm



9.8.2012

tak lengkap kalau tak iftar kat senandung malam, bagan lalang ni. terkenang2 kerangupan sotong goreng tepung. haha.

seperti biasa gather geng2 untuk terjah bagan lalang. memandangkan we all nak pergi time weekdays jadi tak perlu la nak booking2 table bagai. confident, tak ramai orang punya.

ai, cik net n adik ai gerak dulu ke bagan lalang. long journey, ada la dalam 1 hour plus. we all sampai dalam kol 6.30pm. sekali full house derr! hahaha. nasib baik ada table tanpa bumbung, so we all park je sana. haha. tak lama kemudian dj, nio n sue pun sampai.

nak beratur amik raw item punya la panjang! nak wat camne dah lambat, kena la beratur gak. malangnya, belum sampai turn nak report jenis masakan, azan dah berkumandang. sedey.

oleh kerana ramai orang, food kami delay about 30min. dari lapar terus lebih lapar, tau! apapun bila food dah sampai masing2 makan tak pandang kiri kanan. sedap tau. best specialitis- ai recommend sotong goreng tepung n kerapu 3 rasa. nyum!

cost keseluruhan kami makan ialah rm150++. great! sorang bayar rm30++. puas hati :-) korang kalau de kesempatan jangan lupa jalan2 cari makan kat senandung malam

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.