iftar: geng cawangan



10.8.2012

iftar bersama geng cawangan. kali ni lokasi kat kaabab putrajaya, presint 15. antara food yang famous kat sini nasi beriani ayam/ kambing n roti nan yang lembut dan gebu.

ai like roti nan cheese kaabab ni. memang kenyang la makan. gebu je roti nan ni. kalau ikut nafsu makan sekeping tak cukup la. haha :-p oh makan roti nan pakej nya ayam tandoori. sedap gak ayam kat sini uols!

so masa dok makan dalam kaabab tu, dj syok je cuci mata usha "adik" comel makan. haish, ai pun join juga. nasib taste tak sama. muahaha.

lepas makan main dish, we all oder fries plak. hehe. time ni geng2 senior dah chow balik malas nak layan we all yang muda belia ni. huhu. nuurul plak layan 2 gelas teh tarik! memang terbaik!

iftar bersurai dalam kol 8.15pm. alhamdulillah, kenyang :-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.