iftar: anjuran bkkm



2.8.2012

event organized by team pengurusan. w/pun kedatangan officer kurang memberangsangkan, tapi makan tetap makan. hehe :-)

food yang disediakan untuk majlis iftar bkkm- nasi, ayam berempah, ikan sambal, udang masak lemak, sayur, buah, bubur, kuih dan dessert.

oleh kerana ramai datang ngan family, maka we all pun nak 'berfamily' jugak. haha. dalam famili kami ni cik wi paksa rela jadi mama wi, cik wan as aunty (hehe) ai & dj twins kepada mama wi. eh eh, tapi siapa bapaknya? haha. takde mangsa :-p

overall event kira boleh dikira berjaya. good effort cuma next time kena push officer datang, baru meriah.

update 3.8.2012

ramai sakit perut! ai pun! suspect food iftar! udang masak lemak. tapi berapa attack rate nya? huhu :-(

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.