the saem: korea brand face mask



19.7.2012

masa dj cuti2 kat korea awal bulan lepas ai ada minta dj beli face mask brand korea. kegilaan face mask? haha :-) okay, she bought me "the saem" 30 pcs. harga at rm currency 2.70 which sama je harga face mask kat malaysia ni. tapi dj ada info ada gak cheapest brand. but it's ok, ai just love it. anyway dj, tqvm ya!

the saem face mask review

kali ni ai cuba face mask yang ada gambar buah delima. bila buka je pek memang bau wangi. like! as usual essence memang ada lebih tapi tak la banyak sangat. sheet mask ni memang nipis dan kena handle with care. ganas tahap 1 pun boleh menyebabkan sheet mask koyak. once da letak kat muka, rasa macam mask ni kecik a bit sebab tak tutup whole dahi. maybe korean muka kecik kot? pakai untuk 20 min. sepanjang tempoh tu akan rasa a bit pedih sikit kat muka not sure reaction dengan skin ke apa. after 20 min ai tak rinse muka, just biar essence kering kat muka.

overall face mask ni have smell nice n ai feel good with it, cuma kena handle berhati2. tak sabar nak cuba the saem "perisa" lain. hehe :-)

enjoy!

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.