lil auni 1st baju kurung!



26.7.2012

mak long is so excited nak beraya with lil auni. haha, keterlaluan kan! bila dah tua2 ni mood raya tu tenggelam timbul but this year raya with additional team member-lil auni. yeay!

camno ai boleh usha baju kurung untuk lil auni? ntah, just come across my mind. taip2 keywords baju kurung kanak2 macam2 blog n online shop ada. tapi ai paling suka 2 blog ni:

1.  NZ Sweet Design : sweet je baju2 dia. pemilihan kain n padanan aksesori memang tip top dan comel. sayangnya masa ai jumpa dah tutup order. maybe next time :-)

2.  Manjakuhappy : blogshop ni ada offer macam2 baju untuk kanak2. baju kurung pun tak kurang hebatnya. sweet n comel. ada ready made

masa dok usha2 n mencari baju kurung untuk lil auni, ada plak jualan raya kat dewan persidangan. masa menyinggah mata terpesona dengan baju kurung kecik for 1 year little girl. haish, berkenan. tengok harga rm79.90. hmm, belek punya belek, adik yang jual ni kata, baju kurung yang ai berkenan tu jual for rm50. apa lagi ai pun beli. hehe :-)

next is mission ai nak cari baju kurung! hmm~

p/s: aisey baju kurung lil auni pun dah ada. ai pulak masih mencari baju kurung raya aka baju keja.

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.