jom klcc!



24.7.2012

off to kl convention centre for open day GTP: the roadmap 2.0!

masa we all sampai, event dah pun start :-) tapi ramai orang kat luar yang macam blur je kena datang klcc pagi ni. hmm, patut pun dewan dah penuh. sekali tengok macam nak sambut merdeka.

bila dah penuh tak kuasa la ai nak bersempit2 kan, so intai2 tempat pameran. walaupun berjaya menyelit masuk tapi tetap sesak. aiseh, tak sempat nak study halatuju GTP. hehe :-)

untuk mengatasi frust tak dapat masuk dewan dan tempat pameran, we all amik angin dok kat taman sebelah klcc. lega dan nyaman. tapi dok lama pun boring, dok teringat keja kat opis. nasib la bulan posa kalau tak dah terbang ke bangunan sebelah. hoho. maka, setelah berbincang we all decide balik awal instead of tunggu sampai 4pm tapi habuk pun takde.

ok, cerita hari ke-4 posa :-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.