induksi D-5: kena denda masuk kelas lambat


5/7/2012

malam ni malam nifsu sya'ban. alhamdulillah, dapat gak baca Yasin satu round.

ingatkan malam ni takde kelas, tup2 muncul plak penceramah belanjawan ni, tersalah tarikh katanya. yang bertuahnya, masuk je kelas (lambat 5 minit) dah kena panggil berdiri kat depan ngan kak azi n sab. kena denda masuk lambat. nasib badan. lama gak la kena bebel. huahua :-( nasib baik ada ramai geng (^_^)

nasib baik kak azi support dengan reason yang boleh diterima penceramah ni, maka selamat la kami bertiga. tq kak!

moral of the story: kalau nak masuk lambat cari geng yang ada solid excuses. haha.

0 comment:

Powered by Blogger.