induksi D-4: kelas oh kelas!



3.7.2012

hari ni ramai yang tertanya2 turn pengucapan awam. masing2 nak mengelak kan? turn ai memang tak sampai lagi tapi risau bukan main, apa tajuk nak cakap ni uols?

kelas hari ni dah start tajuk nak masuk exam. hoi exam!

start of d day class sprm. rasuah? apa hal ada kelas sprm ni? education n sebaran maklumat. jauhi rasuah, ok kawan2. penceramah pesan kalau nak buat aduan secara pos boleh hantar kat sprm, peti surat 6000. laporkan kes2 rasuah yang korang tau as long ada bukti dan berasas.

pastu kelas pengucapan awam. adeh complicated gak rupanya pengucapan awam ni. lebih menambahkan debaran!

end of d day belajar plak pasal komunikasi. yang bestnya lepas penceramah dah siap present dia bagi kami buat ujian personaliti. haaa, memang kelass! oleh kerana ai jawab bersungguh2 maka result nya memang reflect ai. just notice benda2 baru tentang diri.

hingga hujung hari ni tak kena lagi turn pengucapan awam. bila lagi? balik dari kelas malam ai n azi gigih buat slide ppt untuk pengucapan awam. apa lah hasilnya eh? apa plak tajuk ai nak pilih?!

pic: roomates kat kelas komunikasi asie-azi-sab

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.