induksi D-2: menari ke?



1.7.2012

hutan! tepi laut! itu lah tempat induksi kali ni. first impression macam so-so. hutan kan? hari ni dah masuk hari kedua induksi, hari ldk.

ldk memang perkara yang tenangkan hati. gembira! yang paling best hari ni boleh menari haha. menari ke? guna tangan je uolls! lagu tema can mali can :-) layan je la kan bila lagi nak menari kan, kan?

hari ni food memang tak sedap (tak bersyukur pulak) tapi rasa terseksa uolls. nak makan sedap!

hmm, apa akan terjadi hari esok ni. huhu :-p

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.