buku tiga lima



23.7.2012

masa kecik2 selalu ada buku tiga lima ni dalam poket. why? ai tulis sifir dalam buku kecik ni. konon2 ada masa boleh hafal sifir. buku ni memang berguna terutama sekali bila time perhimpunan pagi, sebagai persediaan bila cikgu random panggil ke depan baca sifir, kira macam emergency tool kit.

lama dah masa berlalu tapi buku tiga lima masih lagi wujud. masih relevan rupanya. ai beli ni pun sebab nak gather maklumat dalam satu buku kecil. easy kan. kalau terlupa apa2 boleh refer.

kalau ai tulis kat buku tiga lima ni nampak cam ortodoks ke? huahuahua.

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.