beli sebab tergoda dengan box



20.7.2012

haish. kadang2 manufacturer ni bukan nak sangat jual food tapi more kepada packaging. tak percaya? sila lah percaya sebab ai beli cookies quaker oat ni sebab tergoda dengan box yang cantik. iskh.

nasib baik cookies oat tu memang sedap, maka pembelian ni rasa macam berhemah gak (sedapkan hati).

paling penting box ni boleh guna simpan barang. ok la kan, dah la cantik pastu ada kegunaan (lagi sedapkan hati).

eh korang tak nak beli ke? kalau tak silap box+12 pek cookies oat ni ada 2 kaler. harga plak rm10.95 kat c4 alamanda. hehe :-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.