warna-warni M&M's mini



16.6.2012

saiz kecil rasa sama. hmm, ai tak pernah tau pun ada version mini m&m's sehinggalah ai pergi beli bahan2 nak buat m&m's choc chip (ver 1.0) menarik dan comel kan?

so kalau nak buat cookies sesuai sangat nak tenggek m&m's ni. surely cookies akan nampak ceria dan colourful uolls.

ai beli tube ni kat mesra petronas, rm3.40/tube. maybe ada jual kat kedai biasa ai yang tak jumpa agaknya :-)

colorful life starts with m&m's mini. yeeha!

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.