takde keja ke?



8.6.2012

pagi2 dah bikin panas dan seram. ada orang yang kurang moral g tampal gambar perempuan tanpa baju kat notice board! message yang tertulis atas gambar "pls contact, en zaki, 013......., rm350, tingkat 3, blok 3.

iskh. ai tak sure bila gambar ni ada n berapa orang dah nampak. ewww~ so ai amik dan koyak halus2. apa daaa.. ada ke tampal benda2 camni kat notice board umum. merosakkan nilai dan minda je. tak pasal pagi2 jumaat tambah dosa kutuk orang.

pastu tiba2 nak rasa panik dan ngeri. orang yang tak bermoral ni mesti ada berdekatan je. iskh. bahaya betul! kena wat report kat ajk penduduk ke? hmm.

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.