raikan kegembiraan! mari pegi induksi, yeah!



13.6.2012

finally ada gak kursus induksi. makan tahun menanti. harap2 kali ni tak kena cantas lagi. huhu. tentatively, induksi start on 30th june sehingga lah 2 week selepas tu. lama kan? lokasi plak kat lumut perak.

tapi bulan julai ni a bit bz. ada workshop, conference. hmm. tapi away 2 week lebih mengusarkan. dah la takde pengganti sebab nuurul pun g induksi. camne lah agaknya. keja2 walaupun tak banyak yang berstatus urgent, risau gak dibuatnya. dah la folder2 ai pun tak tersusun (sangat). pening la kepala bos camni. iskh2

sayang plak kalau tak g induksi. lagipun, bukan pincang pun organisasi kalau ai takde. plus ai kan 'bermasalah', kalau ada pun kurang ajar nak watpe kan. haha.

banyak benda kena settle sebelum berinduksi. hmm, kena plan betul2 :-p

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.