proven: baik untuk sistem pencernaan



11.6.2012

untuk orang yang sistem pencernaan kurang efisien mesti selalu rasa cam tak selesa n risau. hah risau ke tak? pastu cam jeles je bila sistem pencernaan orang lain berfungsi dengan baik. huhu.

tips ni dari nurse yang rawat my sis lepas pantang. dia kata selain dari minum air dengan banyak, adalah disarankan untuk makan prune bagi melancarkan sistem pencernaan. patut cuba kan?

ai cuba la saranan ni. mana tau sistem pencernaan lebih tip top?

heyyyy.. proven uollls! dan perut pastinya lebih selesa dan gembira :-) but after some time kena stop jugak, sebab bila perut dah imun, sure teknik ni tak berkesan.

ok jangan lupa cuba ya!

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.