pengalaman pertama: lif kereta



20.6.2012

lif kereta ke tempat pelawat memang kemudahan yang jarang2 kita dengar. ya, itu lah kali pertama ai, dj n kpp naik lif kereta. rasa takut n excited bersatu. oh kat mana? wisma kfc!

lif ni seperti lif yang selalu kita naik. cuma bezanya lif ni kita naik dengan kereta2 sekali. sebelum masuk lif kena tunggu signal, bila dah ada dalam lif kena matikan enjin dan nak keluar (balik) pun kena tunggu signal.

banyak hal lah!? nama pun pengalaman pertama katanya..

Posted via Huawei Ideos S7

3 comment:

norinaomar said...

oo kat wisma kfc ada eh,

kat Plaza GM yang kat chow kit tu pun ada lif kereta jugak..teruja aku!

sonata anak kancil said...

senang lah macam ni...tak yah susah2 nak "merangkak" naik cari parking

asilahkassim said...

Hehe. Betul guys. Best tau tp seram pun ada

Powered by Blogger.