ops WON



7.6.2012

lagi beberapa hari dj nak fly ke korea with sue. bestnya makan angin! maka bila nak fly ke negara orang perkara yang penting nak diuruskan ialah pertukaran matawang. so dalam kes ni, dj tukar rm ke won.

money changer punya la jauh kat summit subang. dj kata walaupun jauh sikit tapi boleh save banyak. layan je lah, dj drive, ai follow. so, ai pun gedik nak tukar gak. nak order face mask korea kan. tukar rm110 dapat won40,000. hah, bestnya kalau won40,000 bertukar ke rm40,000 kan? *berangan*.

hmm, bilalah nak melancong. teringin nak tukar currency n shopping guna currency selain rm. yeah! mula tanam cita2 n azam :-)

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.