makan...pasta vs lemonade



14.6.2012

fine, dj yang buka posa ai pula berlebih2. alang2 kan. yang peliknya citarasa nak berbuka memang tak beringat, nak makan kat san fransico pizza, mines. haha.

1st time makan sini. so tak tau apa yang best. so ai decide nak cuba ireland pasta (tak ingat nama penuh) n air lemonade.

rasa? sedapnya pasta ni! creamy sauce tapi tak muak, pastu ada mushroom, ayam, capsicum. nyum2!! lemonade pulak guna powder so rasanya kurang kick la compare to aunty anne's lemonade. apapun boleh layan~

dj plak makan lamb chop with black pepper sauce n coke lemonade. sos black pepper tu sedap, tapi dj complaint lamb overcook, so dah kurang juicy. coke lemonade memang lain dari yang lain.

overall, ai bagi 4.5/5 bintang. next time boleh g cuba lagy. yeahh!

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.