kenangan... back to 1997 :-)



2.6.2012

it's unexpected! tak sangka akan kembali ke kem ni setelah hampir 15 tahun! n of coz with geng airyskiddo :-) dah macam jejak kasih pun ada!

kem ampang pecah!

sebenarnya ai memang gagal nak ingat kisah2 hot masa ni. rasanya objektif time ni untuk bina semangat kot. hah, semangat ke?

tapi the best part yang ai ingat kena mandi kolah ramai2. pergh time tu memang budak klang tak layan la mandi2 kolah ni kan. cari bilik air bertutup kot nak mandi. walaupun ada yang pandang serong.. ada ai kesah ke?

bila masing2 buka citer, hah macam2 kisah hot keluar. yang tak boleh blahnya, anis n azie bergaduh sebab hamudi. siapa hamudi dan kenapa diaorang gaduh? citer dah tak dapat recall :-p. tapi yang buatkan hati panas, balik dari kem ni, senior buat perjumpaan pasal kes anis vs azie. haha.

walaupun tempat ni dah nampak lama, tapi masih lagi beroperasi. kami pun tumpang mandi selepas berjam2 dok dalam sungai. surprisingly, kolah dah takde! haha. ada pembaharuan! pastu dewan makan dah besar n now dah ada tempat aktiviti luar- flying fox!

apapun, kami rasa gembira sebab dapat pijakkan kaki lagi kat sini. betul tak kawan2?!

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.