iftar saban tahun.. aysk 96-00



12.6.2012

ramadhan semakin hampir, insya'Allah panjang umur dapat la bersama2 menunaikan ibadah berpuasa. yup, maka setiap tahun jugalah tanpa gagal ajk iftar (lantik sendiri) berusaha supaya setiap tahun iftar aysk 96-00 diadakan. komitmen katanya.

dalam diam2 usia penganjuran iftar dah menjengah angka 7! since tahun 2006 uolls! since we take over dari organizer yang lepas pada tahun 2008, iftar macam dah menjadi kemestian atau target setiap tahun. of coz tahun ni perancangan dah pun bermula.

tapi semakin lama cabaran nak mengumpulkan kawan2 1 batch ni semakin sukar. maklumlah masing2 dah ada komitmen keluarga so tinggal lah yang golongan yang tegar tak tukar status lagi berusaha untuk menjayakan iftar tahunan.

lucky that we still hav nana n raja around, masih sudi nak tolong kan. for us anis, emel n ai we'll try our best to make it happen!

hmm, as always banyak lagi benda nak kena follow up. tempat dah set, sacc tapi al masalahnya contact person tak reply2 email. rasa nak dush je cp ni. my task termasuklah nak buat promo event kat fb. tapi sambutan suam sangat. haish, letih2. emel n anis kena call kawan2 yang possible akan datang. muka tetap setiap tahun. hehe. tapi dengar2 ada orang nak kawin soon so mugkin kita expect muka yang datang iftar semata2 nak edar kad kawin. lol.

apapun we'll pray n try hardly to ensure this event is a sucsess. insya'Allah :-)

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.