heart oppa jm :-)



9.6.2012

obviously boring saturday n takdak keja. ai was watching masterchef selebriti yo. selalunya malas nak tengok sebab akan rasa lapar. haha.

heart la oppa jehan miskin. nampak macam tak terror masak, but he's like hmm oppa body builder, senyum menawan n terror masak rupanya.. pakej huh?

lelaki memang terror masak kan. ramai chef yang terkenal sume lelaki. bagusnya kalau dapat seseorang yang terror masak. * berangan*

kat umah selalu mak yang masak kan. dulu2 masa kecik2, kalau mak sakit ayah yang masak. even masak megi je pun dah rasa macam sedapnyaaa. my dad kadang2 je masak. ada one time tu dia nak cuba resepi baru, lidah lembu masak merah. hah, gigih my dad masak dari mula sampai plating. pergh, the taste was superb la tapi lidah lembu kan, kind of seram n geli je nak makan. tapi terpaksa makan jugak lucky rasanya tak teruk. huahua. hmm, but mom's cooking is the best! sebab mom always cook with love kan kan?

back to oppa jm, good luck. hopefully u'll be the 1st Masterchef Selebriti yeah!

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.