durian...... again?



16.6.2012

sepatutnya ai nak balik kampung, dengar2 dah musim durian. alangkah syoknya kalau dapat makan durian kat sekinchan. huhu :-)

anyway, ai dapat melepaskan keinginan nak makan durian bila cik net ajak join beliau n geng salam makan durian kat bandar tasik permaisuri. ada pesta durian katanya.

masa kami sampai geng salam dah makan beberapa biji durian. tanpa melengahkan masa ai n cik net menggunakan bakat terpendam untuk pilih durian. of coz la ai yang kena pilih tapi dalam hati risau gak kalau2 buah yang dipilih tak menepati standard.

alhamdulllah 5 biji durian yang dipilih oleh kami memang tip top. kelass kan. tak sia2 ajaran uncle kassim.

lepas dah menghabiskan beberapa biji durian kami pun bergerak pulang. yeay! apapun alhamdulillah dapat gak makan durian :-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.