charger tablet huawei ideos s7, oh sengsara.



14.6.2012

kan hari tu ai citer pasal  charger tablet buat hal ? stress makin menjadi2 bila cubaan cucuk mencucuk tak menjadi. haish tak keruan.

so tujuan utama ke mines sebab nak temankan dj beli bateri kamera n ai pula nak beli charger baru untuk tablet. untungnya dj, dia tak payah spent rm199 beli bateri sebab yang rosak cuma plug charger cost her around rm20.

malangnya bagi ai, ada kedai huawei kat mines. setelah dibuktikan charger ai bermasalah ai disuakan dengan charger original yang berharga rm130 boleh bikin tersedak dibuatnya. puas merayu dapat la diskaun rm10. adeh, duit cukup2 nak bayar. nak beli ke tak nak?

setelah fikir dan timbang sana sini, bayar gak la. sob sob. sedey betul. dah la di penghujung gaji. kerana mu charger tablet ai terpaksa turutkan. kalu tak macam mana nak blog uollss.

so uolls pengguna tablet huawei ideos s7, kalau nak cari charger ori bley beli kat mines kat area tempat hp banyak2. sediakan ongkosnya ye je :-)

sobs..

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.