1977 ipoh chicken rice, jom makan!



7.6.2012

masa untuk makan.

yeah, selepas tukar duit kat summit dj n ai round kat area taipan subang. jumpa restoran nasi ayam :1977 ipoh chicken rice. so kami pakat nak cuba, mana tau boleh lawan kesedapan nasi ayam gemas? huahua :-p

dalam menu memang macam2 ada. dari ayam sampailah ke lala. kelass kan? kedai bersih n ada air cond, quite selesa. service cepat n friendly. amik order pakai pda kot. canggih. hehe

masa kami sampai, ramai pelanggan n 1 Malaysia :-) so memang wonder sedap ke food kat sini?

my order: nasi, roasted chicken, bean sprouts n ice lemon tea.

comment: nasi bau wangi n sedap dimakan. ayam a bit dry n sos kicap cair too salty. bean sprouts rangup n sos a bit salty. ice lemon tea tak cukup kaw, light je taste dia. overall 3.5/5

should we try other food in menu? hmm will see, one fine day (*v*)

p/s: nasi ayam gemas lagi sedap!!!

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.