zon makan = zon michelia



15.5.2012

kata orang rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. sebab tu lah bila ada je orang offer nak sponsor makan, siap sedia semua ahli zon michelia :-)

*zon michelia = nama zon 5s kat office*

kali ni turn cik melah hulur fulus. herzi n bibik sempat sediakan mee hoon, lepat pisang kelapa dan keropok ikan. dessert signature dish ai la kan triffle peach. tak dilupakan capati 3 kuah yang disponsor oleh kak izan. hehe :-)

kalau dah namanya kuat makan, maka bila announcement je sumer ahli zon pakat serbu. rezeki untuk dikongsi kan :-) tips of the day, ajak la bos sekali makan, barulah berkat.

dari sok sek, ada la orang zon2 lain jeles dengan zon we all ni. asik wat makan2 pastu tak mengajak. adeh sekali sekala boleh lah kan, kalau kerap2 kena la join sponsor. huhu. lagipun aktiviti ni semua untuk create positive environment, bila kita suka dengan kerja, orang2 sekeliling kita barulah lebih produktif, kan?

keep up good work ye ahli2 zon michelia. katakan YA pada nilai2 positif :-)

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.