teknologi makanan: cheese cake in cup



23.5.2012

kalau teringin nak makan cheese cake la la tu, jangan lupa try cheese cake in cup dejavuu.  hari ni masa ai jalan2 kat booth hari belia terserempak dengan inovasi ni.

pernah ke korang fikir nak makan cheese cake akan jadi semudah ini? first time tengok ingatkan ice cream. yo lah dalam kepala ni tak penah lak terfikir orang nak jual cheese cake ala2 jual aiskrim. bila dah makan tester tersedap plak, maka terbeli :-)

tak rugi beli, dijamin sodap!

Posted via Android device

2 comment:

norinaomar said...

alahai asie..sedapnya..
inovatif betullah

asilahkassim said...

sedap hari ni aku beli 3 plak. hehe

Powered by Blogger.