renew lesen percubaan. hehe



finally ada ruang dan masa pergi renew lesen P ni. ehem, lesen dah expired since last nov tapi dok relax tak renew? lupa or sengaja lupa?

4/5/2012

sengaja tak renew tapi tak lupa. kaunter jpj takde kat putrajaya ni tu la yang dok tangguh... tangguh sampai la hari ni. huhu. sementara cuti panjang ni jom lah renew lesen kat jpj sabak bernam :-)

jpj sabak agak lengang pagi tu. tapi ai dok lenggang kangkung tak bawa gambar. haish! terpaksa la g amik gambar kat pekan sungai besar dan kembali semula ke jpj sabak. cost renew rm45 sebab termasuk adjustment expiry date ke tarikh lahir. selesai satu masalah.

hari ni gak tambah berat dalam mgia. harga runtuh kot. ada rm boleh lah kalau tak dok nganga je la.

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.