MENU

Saturday, May 12, 2012

PBAKL 2012- novel yang tertangkap



6/5/2012

tahun ni masih ada rezeki nak jejakkan kaki kat pbakl 2012 walaupun pada hari terakhir. agak tergesa2 gak sebab on d way balik dari kampung halaman. tiap tahun pun ramai orang. so tak kuasa nak redah keserabutan stick dengan tujuan utama

tiap tahun pun ai akan beli novel banyak2, sebab cita2 nak wat library kat umah sendiri masih on. mak pulak pesan buku fardhu ain- indahnya hidup bersyariat dan untuk sis ai beli buku mama saya lapar.

novel-novel ai masih keluaran Alaf21, ai notice sekarang ni banyak publisher lain tapi susah nak beralih arah. sebab dah ada fav novelis kan especially RAM.

masalahnya dok beli novel ni bila lah nak baca ye?

Posted via Android device

No comments:

Post a Comment