mei 2012


31.5.2012

wow! akhirnya tiba penghujung mei. alhamdulillah, a great month ai guess?

ada banyak perkara first time berlaku sepanjang mei, ada benda baik dan of coz ada benda yang paling annoying dan membencikan berlaku? how I wished to swept away those bad thoughts about 'that day'.

saer 2012 was a blast! enjoyed fun time with besties! walaupun dapat tempat corot?

komitmen rm meningkat selari dengan naiknya rm. haish! lega that d twins dah habis diploma kat poli. so boleh mula bayar ptptn secara konsisten semula :-(

little auni dah 8 month +, dah semakin sweet, nakal dan bijak :-)

my baking skill dah tumpul. kena asah semula ni. huhu. *frust lagi bila fikir pelangi yang tak menjadi*

work: hmm, kemuncak 5S berjalan dengan jayanya. so sekarang kena maintain- sentiasa amal katanya. nuurul plak dah kena pindah menyebabkan boring sket sebab takde rakan sepasukan untuk kerja dan gosip. boss? sejak kena tengking hari tu ai tak penah lagi berdepan dengan boss. how should ai react pun ai tak sure? nak fake ke perangai or just being myself? haha.

koleksi novel dah bertambah. pbakl punya pasal lah! hehe. sudahnya hanya 1/10 novel yang mampu dibaca sehingga hari ini.

gemuk. semakin hari semakin berat. bulan mei ni memang lupa diri la asik makan je. harapan nak turunkan berat tapi usahanya lebih kepada menambahkan berat. alah. bulan depan nak pasang azam. cer...

jun 2012

hopefully semuanya akan berjalan dengan lancar, azam akan dicapai dan kerja akan lebih positif&happy. Amin

terima kasih ALLAH :-)

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.