madam kwan's fish&chip



21.5.2012

hari ni teman cik net n cik wan buka posa kat madam kwan. nasib baik la cik wan posa teringat2 nak makan nasi bojari, kena turutkan kemahuan *walaupun dah hujung bulan, hehe*

so tekak rasa nak makan yang sedap, maklumlah nak tenangkan jiwa. food always make me feel happy. haha. so ai order fish&chip.

fish&chip ni agak sedap, dengan potongan ikan yang besar dan rangup. like. tapi oleh kerana besar sedikit muak nak makan. not sure sebab ikan or sos dish ni. apapun layan je lah :-)

makan sampai kenyang!

Posted via Android device

2 comment:

norinaomar said...

aku sentiasa rasa berbaloi bila labur duit kat Madam kwan ni..tapi once in a while bolehla..
I wish diorang akan buka satu outlet kat JB!!

asilahkassim said...

sedap dan mahal. hehe

Powered by Blogger.