lil auni@lcct 1st time!



haip. lama tak update blog. ada sedikit perasaan 'M'. okay, sementara tengah nak rajin ai nak recap aktiviti2 yang telah dan akan dialami :-)

2/5/2012

hari ni hantar lil auni kat lcct. nak balik kampung katanya ;-) memang comel je expression dia bila sampai lcct for d first time. tercengang2 semua nak tengok!

even nak capture pic dia pun susah. dok pandang kiri kanan. kepoci lil auni :-)

p/s: hari ni 12/5, rindu kat lil auni kat kampung nun kat semporna. tak sabar nak tunggu lil auni balik hari sabtu depan!

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.