LIKE! carrot slice secret recipe :-)



22.5.2012

sebab-sebab kenapa saya super like carrot slice secret recipe!

1. kek carrot adalah sangat sedap!

2. cream cheese aka topping sedap dan tak muak nak makan

3. combination kek n cheese adalah terbaik, lagi2 kalau cheese tu cair :-)

4. carrot cake banyak 'bahan asing' yang menambahkan kesedapan kek

nak belajar buat carrot cake with cream cheese topping!

tapi........

1. kos, banyak bahan kena beli

2. resepi yang terbaik or pasti jadi?

3. adakah kek tu akan jadi lebih sedap dari SR?

4. beli kat SR kan lagi senang? hehe :-)

kesimpulannya, beli je lah kat SR!

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.