acara menggemukkan. haish!



29.5.2012

bila ntah nak bertaubatnya. asik g makan je. demm. hari ni follow cik dj n cik wan makan kat seoul garden, IOI Mall Puchong. cik dj posa so ikut tekak dia teringin nak makan mana. huhu.

seoul garden serve makanan korean style. mentang2 cik yang berdua ni nak g melancong korea, dah start training bagai. choi sangat!

kat sini makan buffet style. sorang dalam rm43 nett. ada banyak raw meat, vege, dessert, buah, mee, nasi,  air dll. pergh, hebat kot. banyak pilihan dan rambang mata.

lepas dah pilih boleh la masak sendiri. rebus atau panggang atas kuali leper ala2 korean style. ai prefer meat ni at least 95% masak baru makan. tapi cik dj kata kalau half cook lagi sedap tender and juicy! hehe, terpulang selera masing2.

air plak dah masuk sekali dalam set. boleh refill, kalau larat boleh minum sampai pengsan.

sekali makan memang letih la. ada sampai satu tahap nak terkeluar benda2 yang dok sumbat. serius senak. kalau tembolok bosar boleh kot?

ok siapa nak makan kat sini pastikan korang lapar tahap kebulur, baru la boleh enjoy! hehe :-) tak sia2 gak la ai follow cik dj, at least ai belajar benda baru!

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.