watson face mask: beauty buffet



sejak dah pakai 5 keping face mask guardian, rasa seronok dan teruja pula dengan produk ini. hmm, tapi harga face mask ni tak murah der, rm6.90/pc. so kalau nak jadi pemakai tegar kos per week rm6.90x3=rm20.70, kalau sebulan rm20.7x4=rm82.80. erk, kos hidup bertambah?

sebab tu bila kat watson ada promo 5pc face mask=rm18.85 (rm3.77/pc) ai pun dengan gembiranya ambik, bawa ke kaunter dan bayar. huhu. jimat rm3.13/pc :-)

face mask ni brand beauty buffet, made in taiwan, ai amik caviar&biopeptide facial mask. ada banyak jenis lagi bergantung kepada tujuan/fungsi face mask tu. waktu post ni ditulis ai tak cuba pakai lagi kerana malam ni bukan malam memakai face mask. hehe :-)

apa best nya face mask ni. katanya (salin dari belakang kotak) "mask is made up of protein rich caviar extract, moisture retainer amino acid n biopeptide to help stimulate collagen regeneration, improve skin elasticity n reduce fine lines. leaves skin firmer, smoother n youthful looking". hah, menarik kan? sesuai untuk ai yang dah nak 3 series. huhu

tak sabar nak cuba esok. kasi mask sejuk dalam fridge dulu. yeay!

p/s: beli time promo baru ada penjimatan dan berbaloi2!



Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.