untuk pertama kalinya: the beauty buffet



yahoo, masa untuk ber'face mask'! kali ni try mask baru brand beauty buffet beli kat watson. semalam ai dah stori kisah mask ni dan benefit2 nya maka kali ni ai akan buat personal review tentang mask ni :-)

ai agak surprise sebab mask ni adalah super nipis which kalau letak kat muka memang akan jelas warna kulit uolls! oleh kerana essence mask ni hanya 23ml maka semua essence terserap dengan jayanya kepada mask dan yang paling penting ia tak menitis2 n tertinggal dalam pek (^_^). bila dah tepek kat muka biarkan selama 20 min, okay?

oleh kerana mask ini super nipis maka ia cepat kering, just nice. bila remove rasa macam semua essence dah terserap masuk kulit. hehe. ai practise rinse muka selepas 5 min remove mask just untuk hilangkan rasa lekit2. tak selesa plak kalau biarkan.

hmm, memang menarik lah mask ni rasa fresh sangat2! yang paling best ai boleh terlelap within 20 min tu which mean mask ni sangat selesa dan 'mesra' je ngan kulit muka. like lah face mask beauty buffet ni. dengan price yang okay dan satisfaction menggunakan mask ni, nampak gayanya boleh lah cuba versi2 lain pulak :-)

selamat mencuba! happy skin make u happy :-)



Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.