untuk kali kedua-beauty buffet :-)




sebelum ni, ai dah bagi mukadimah tentang mask beauty buffet ni. masih ingat? hari tu ai cuba pek biru kan, kali ni beralih arah ke pek kuning :-)

pek kuning ni @ CO Q10&yogurt facial mask berfungsi untuk firm and smooth skin. antara benefit yang dinyatakan pada belakang pek adalah:

> help firm skin&reduce fine line

> dissolve dead skin&minimize pores

> retain moisture

>rejuvenates skin- appear more elasti&smooth with radian glow

wah begitu sekali benefit2 mask ni. hmm, ai suka dengan mask pek kuning ni. bau pun wangi. rasa macam keesegaran yogurt tu meresap dalam liang2 muka. huhu :-p

untuk kotak kedua ni, ai masih beli di watson RM18+, masih ada promo. maka tak ralat sangat membeli lagipun ada 5 pek kan? sehingga post ni di taip, mask ai masih berbaki 2. cukup sehingga gaji durian runtuh masuk minggu depan :-)

so, korang tak teringin nak cuba ke?

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.