stalker ke apa? derr


dalam seminggu dua ni ada satu no yang keep call ai. bila angkat dan ai hello2 dia tak jawab. dan selepas beberapa kali dapat call camni haruslah kena sound orang yang tak paham bahasa ni.

kata-kata yang kurang berkesan. sebab cakap banyak kali tak paham2 gak.

#1 "kalau tak nak cakap, jangan call"

#2 "kalau takde keja cari la keja lain"

#3 "hek eleh ko ni tak kan asik salah nombor je"

# call 4 dan seterusnya tak nak jawab. stalker kot?

tiba2 hari ni kol 9 mlm time ai still kat opis dapat satu sms

"Askm, bleh knl x?"

pecah perut gelak. stalker nak berkenalan? haha, I'm 'too' young for this!

ai khabar kat cik dj. yes, she laughed too! adoi (^_^") ai tanya whether boleh ke reply

"Tak, not intrested"

bajet hot la konon-konon. but cik dj replied

"Sampai tuo la ko tak kawin camtu"

haha. apa daa cik dj. patut ke nak reply? I do always think worst scenario first

# maybe ada orang nak test ko ni gedik ke tak. ye lah nak reply sms dari orang tak dikenali

# maybe ex ko hantar orang stalker ko. al maklumlah ex sms ko tak reply2

# maybe relatives or worst case bapak ko bagi no ko kat orang yang dia berkenan nak wat menantu (ni confirm bapak ai tak buat. hehe)

# ada orang still guna taktik lapuk, salah nombor pastu sibuk nak berkenalan

too much kan? haha, but just to be in safe side. tak kan nak buat kesalahan sama berulang-ulang?

conclusion

tak reply sms n delete

save no n bagi nama not intrested

habis cerita. haha :-)

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.