pore pack pulak?



hadoi bila dah nak 3 series ni mulalah kan macam2 nak tempek kat muka ni. kena plak masa layan nona kuar muka cik ta yang claim kata cik ta tak pegi spa nak maintain cantik dan hot tapi semua buat sendiri pakai mask sendiri, buat spa kat rumah dan pakai pore pack!

ah rahsia kejelitaan cik ta. oh! oh!

maka pow cik net satu pore pack. yeah, basahkan hidung dan tampal. tunggu 15 min dan tanggal. hasilnya, noda2 putih terlekat pada pore pack. ewww.

okey, esok boleh beli sendiri pore pack kat watson.

kini diriku semakin berharga :-) sekian

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.