operasi besar-besaran michelia :-)



hari ni adalah masa untuk operasi besar-besaran untuk zon michelia. walaupun tak ramai, tapi we have fun n fun!

yes, walaupun ada suara2 dan tingkah laku skeptikal, tapi tidak menggugat usaha murni sepanjang hari ni. hmm, kerja bermula kira2 jam 10 pg lepas semua orang warm up. cam cik dj kata nak start tu memang slow tapi lama kelamaan dah ok, smooth. tapi kena ikhlas beb, kalau ala kadar hasilnya pun tak bombastic.

banyak juga benda dapat buat. rasanya dah nampak progress. boleh la kalau nak bangga ngan diri sendiri. task ai adalah carta pergerakan. memang fokus la nak buat sampai siap. hasilnya...? jeng, jeng,jeng

anyway, tqvm geng2 michelia. kita patut bangga coz kita je yang sanggup dan commit untuk michelia bersama-sama :-) proud with all of u! syabas!

sucsess always start with small step! yeay!!!

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.