muka gembira menginap disini :-)



hari ni (12/4/12) last day berbengkel kat pd. ai pasti akan rindu nak stay sini sebab semua benda adalah super best!

> lecture class tak boring!

> ai dapat peluang present group project- gigil!

yang paling best kat klana beach resort ni

> hotel ni cantik dengan konsep astronomi. dari wall deco, lampu, bilik tidur, bilik kuliah semuanya tentang astronomi. mana2 nampak planet, bintang dll

> tilam empuk dan selimut yang warm- tido sampai lupa dunia

> tepi laut angin sepoi2 bahasa

> makanan terbaik. macam dapat surprise hari2. rasa- sedap sangat!

> oleh kerana hotel ni MAINS yang punya, penerapan nilai islamik tu memang ketara

> hospitality staff pun 5 star!

walaupun hotel ni baru beroperasi since 1.1.2012 tapi ai memang salute dan berpuas hati. hopefully dapat maintain good services setiap hari.

tqvm bskb sebab anjur bengkel kat tempat yang best :-)



Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.