food tasting@SACC



hari ni telah mendapat peluang makan eh membuat food tasting di SACC. bukan disebabkan nak buat kenduri tapi dek kerana event bahagian yang akan datang.

menarik? ya absolutely! makan siapa tak mahu kan. tapi bila kena jadi tukang komen ni susah sikit. sebab food lover akan kata hmmm, yummy! tapi expert nutrition pulak geleng kepala. too oily, too salty, kurangkan santan, buang kulit ayam dan kurangkan gula. oh, no process food eg. fish ball too! only fresh item! hehe :-)

tiba2 food lover kena tune jadi juri masterchef. nasib baik chef din cool orangnya. layan je lah tekak orang2 yang buat food tasting ni. ai pun tiba2 makan dengan penuh penghayatan. berfungsi semua deria rasa. hehe

overall food kat SACC cukup rasa! look forward food yang akan dihidangkan masa event nanti. yeay!

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.