dari putrajaya ke port dickson


kelam kabut kejar masa untuk buat final touch up 5S kat tempat sendiri hari ini. esok ada audit dalaman, rasanya ai dah prepare *sehabis baik* team michelia pun berusaha keras. yang last minute nampaknya dah kelam kabut dan stress. hah, apa kes? nasib baik orang2 last minute ni sentiasa mendapat sokongan 'team partition contoh', kalau tak ke laut lah. hehe :-)

hari ni gerak ke pd untuk bengkel inovatif kreatif pun delay 1 jam. ni semua gara2 5S. tapi perjalanan ke pd smooh no problem at all. tempat bengkel kat kelana beach resort, hotel baru, tepi pantai uolllss!

ai like!

ok, nak ucapkan selamat berbengkel kepada diri sendiri dan tidak dilupakan selamat beraudit dalaman 5S untuk team michelia!

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.