cinta muffin coklat cip



petang tadi ai dan cik net tengok program safiyya. pastu ada citer2 blogger yang super glamer walaupun junior tapi followers blog diaorang telah sampai puluh2 ribu. hati jahat kata, ala diaorang muda, cun plak tu. hati baik kata orang yang rajin berblog dan blog dia adalah bagus mestilah mendapat pengikut yang ramai.

blog ko hado? derrr.. blog cik net lagi lah, sedih!

okay la sebab ai bukan muda lagi dan tidak cun dan blog pun ntah apa apa, mimpi ngeri je la nak masuk program safiyya. tapi takpe, mari teruskan berblog seperti biasa. walaupun cik net kata, "blog ko ni tulis benda2 yang ko faham je, camne nak ado follower puluh ribu?" ado ai kesah?

baiklah, cukup cerita hati hancur. petang semalam ai telah bake muffin coklat cip. muffin lagi? haha. dah la tak cukup baking powder muffin pun tak naik apa lagi nak retak2 kan. dasar malas. tapi rasa tip top. sedap seperti biasa.

resepi asal klik sini http://myresipi.com/top/detail/17963 

ai telah buat 2 adunan dan kurangkan 1/4 cup gula. bake at 160 deg celcius selama 16 min. okay, siapa nak cuba? semoga berjaya :-)

Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.