sirim dan telur



oleh kerana semalam balik keja midnight so pagi cam lemau masuk keja. tapi oleh kerana hari ni ada meeting standard telur so kena gagah cari last minute info. seram kot meeting ni, hmm.

sampai shah alam kol 12, heading to pkns sebab takde makna nak g sirim time rehat plus meeting pun start kol 3?

jumaat, 3.00pm, meeting

exboss tak datang,hmm. baru ingat nak catch up latest gosip kat kilang. huhu. ada 4 org korum meeting petang ni. asyik kena attack yo. adeh, nasib la ai study cam nak exam, boleh jawab siap tambah garam gula lagi. suksess la g meeting ni, belajar benda baru.

hopefully, standard akan dapat approval, yeeha!



Posted via Android device

0 comment:

Powered by Blogger.